Koteletter i fad


Jeg har et lille stykke svinekam, det skærer jeg til koteletter –
Vi får dem med bacon og “kartoffelsne”.

Koteletterne bankes og krydres/pudres med 1-2 spsk hvedemel blandet med 1/2 spsk paprika,salt og peber.-
De forsteges lidt og lægges i et fad –
Bacon steges sprødt og sættes til side –
1-2 strimlede løg og 2,5 dl grøntsager i tern svitses i baconfedtet og hældes i fadet –
1 dl boullion (tern/pulver) + 2 spsk tomatkoncentrat + 1 dl vand blandes  og smages til med salt og peber og paprika (evt 1 dråbe kulør) –
Hældes  i fadet og det stilles i ovnen ved 190 grader og steger 30-45 minutter.

Kartoffelsne er kartofler der koges godt møre og presses gennem en sigte ned i en skål –
(der kommer IKKE mælk eller smør, salt og peber i)
Det er perfekt tilbehør til fad/gryderetter og pænt når kartoflerne ikke er så pæne.

Sønnen fik nogle pasta fra fryseren (han bryder sig ikke om kartofler)

Serveres med bacon på toppen og syltede rødbeder.IMG_3043