Kylletter er fra frost og noget der få selv børn til at spise.
De minder jo lidt om nuggets (men smager bedre)
Grøntsager damper jeg i min Dampkoger ( men de kan koges/dampes i en gryde) –
Jeg damper også et par kartofler da min mand og jeg er alene hjemme, så kan der skrues op for det grønne
Kylletterne steges på en pande i ca halvt olie/smør –
De skal være lyse og gyldne –
Tag dem af og hold dem varme hvis nødvendigt –
Hvis de står på panden suger de ALT for meget fedtstof (det er IKKE meningen)
Vi skulle have haft BULGUR, men fik kartofler men derfor skal i ikke snydes for oplysninger om BULGUR, det er en god variant af ris.
Bulgur(fås i ALDI) koges som ris, men er knækket hvedekerner –
De hører til fuldkorns-varerne og kan spises i stedet for ris og pasta –
Rester kan spises kolde i salt (vi tilsætter revet gulerod og skåret forårsløg)-
eller anvendes som rester af ris
Grøntsagerne lægges i Dampkogeren og dampes møre –
Jeg valgte kartoffel, gulerod, aspargeskål og jordskokker.
ELLER de koges netop møre i en gryde.