Kylletter m. dampede grøntsager og bulgur


Kylletter er fra frost og noget der få selv børn til at spise.
De minder jo lidt om nuggets (men smager bedre)
Grøntsager damper jeg i min Dampkoger ( men de kan koges/dampes i en gryde) –
Jeg damper også et par kartofler da min mand og jeg er alene hjemme, så kan der skrues op for det grønne

Kylletterne steges på en pande i ca halvt olie/smør –
De skal være lyse og gyldne –
Tag dem af og hold dem varme hvis nødvendigt –
Hvis de står på panden suger de ALT for meget fedtstof (det er IKKE meningen)

Vi skulle have haft BULGUR, men fik kartofler men derfor skal i ikke snydes for oplysninger om BULGUR, det er en god variant af ris.
Bulgur(fås i ALDI) koges som ris, men er knækket hvedekerner –
De hører til fuldkorns-varerne og kan spises i stedet for ris og pasta –
Rester kan spises kolde i salt (vi tilsætter revet gulerod og skåret forårsløg)-
eller anvendes som rester af ris

Grøntsagerne lægges i Dampkogeren og dampes møre –
Jeg valgte kartoffel, gulerod, aspargeskål og jordskokker.
ELLER de koges netop møre i en gryde.

IMG_3036