Krebinetter m ærter og majs og pebersovs


Sovsen i dag var en pebersovs:
Jeg laver en lys brun sovs og tilsætter grønne syltede peberkorn m lidt lage –
Det er billigere end en knorr-sovs  og ikke nær så meget kemi, og smagen bliver lige så god.

Ærter og majs er fra fryseren (køber en pose af hver og kan så tage en håndfuld ad gangen)

Kartoflerne var i dag de sidste gamle kartofler vi havde – de var store men OK

Krebinetterne:
750 g hakket kalv og flæskefars ælter jeg med 1,5 dl rasp og 1 dl mælk –
de krydres med 1 spsk boullion-pulver –
Disse krebinetter skal ikke paneres, der er jo æltet rasp i 🙂 –
De formes blot og steges på panden –
når saften er lys er de stegte –
De tages af panden, Ærter og majs  lægges ved siden af og der serveres kogte kartofler og sovs til + asier ( i dag serverede jeg det sidste rabarberkompot til, fra naboens rabarber)

13521105_1225302317479933_2019130334_n