Grøntsagsvok med pasta (pølser til kødspiseren) vegetarret


GRØNTSAGSVOK:
2 hele skalotteløg (ca 10 små)
1/2 rød peberfrugt i tern
1/2 grøn peberfrugt i tern
1 LILLE gul squash + 1 LILLE grøn squash (eller 1/2 købt) i tern,
mine er fra haven og ikke mere end 10 cm
2 små pak choi kål fra haven (et par håndfulde spinat kan gøre det eller 1/2 groft salathovede, nogle bladbeder eller 1/4 kinakål) skåret i strimler på 1 cm

Løg, peberfrugt og squash ristes i vok eller dyb pande –
Krydres med 2 tsk boullion-pulver og chiliflager fra kværn –
Tilsættes 1 dl vand og steger ca 3 minutter-
Kålen tilsættes og det steger vider ca 5 minutter –
Tilsidst lægger jeg et par kviste timian på (de sidste 1-2 minutter)

Serveres med kogte pasta og  lune flute –
Mine flute er fra Aldi – de er billige og gode og de kan ligge et stykke tid i deres vakuum-pakning, så det er muligt at have en ekstra pakke liggende.
Jeg blander  nogle pasta i grøntsagerne så tager pasta smagen fra grøntsagerne til sig,
Sønnen spiser så et ekstra “bjerg” til 😉

pølserne ristes på panden og serveres ved siden af

13530745_1226753590668139_618164734_n