Krebinetter med grøntsager


KREBINETTER:

600 g fars deles i 5 stykker, formes som bøf og vendes grundigt i HAVREGRYN (jeg bruger havregryn fordi mel eller værre æg og rasp suger masser af fedtstof), havregryn giver også en sprød overflade, hvis havregryn er trykket godt fast. Jeg steger i 1 spsk smør og 2 spsk olie, bruner kødet hurtigt og vender det så skruer jeg halvt ned og steger færdigt – mod slutningen krydres med salt og peber.

——————————————————–

GRØNTSAGER:

Kartofler skrælles og koges i saltet vand – stik i dem, det tager ca 1/2 time

Grøntsagerne var i dag FROSNE – det var minigulerødder og et drys ærter – Jeg hælder gulerødder i kasserollen og hælder kogende vand over fra EL-kedlen, de skal så koge 4 minutter under låg,  så drysser jeg frosne ærter på  og tager gryden af – efter et par minutter er de færdige.

__________________________________

Vi fik en mager sovs til  ( søg på mager sovs i søgefeltet øverst)

———————————————————–

Vi fik frisk ananas til dessert

————————————————————

IMG_2361