Krebinetter med grøntsager


KREBINETTER:

1 pk hakket kalv/flæsk (her 600g) deles i  bøffer a 100 g, vendes i HAVREGRYN og krydres med salt og peber. Jeg bruger havregryn i stedet for at vende i mel, sammenpisket æg og rasp.  Herved spares meget fedtstof da havregrynene ikke suger fedt til sig som en  gammeldags panering. Den sidste panering danner en paneringsskorpe, det gør havregryn ikke, så det er en smagssag, men VI kan lide den udgave med havregryn.

Herefter steges de i halvt smør halvt olie

—————————————————

GRØNTSAGER:

Jeg skrællede gulerødder, pastinak og kartofler , flere gulerødder og kartofler end vi kan spise i dag (skal bruge til biksemad). De koges i saltet vand til de er møre.

—————————————————-

Vi fik brun sovs og Råsyltede sveskeblommer til, men det kunne være agurker eller asier.

Jeg syltede mange sveskeblommer først i efteråret, både som marmelade og som råsyltede blommer, det nyder vi godt af nu. 😀

—————————————————–

IMG_2304