Kulmule/alternativ for gedde :) -champignonstuvning og Pandekagedessert


Pandekagedesserten er 8 pandekager, lagt i lag med æblemos –
Pyntet med lidt flødeskum på toppen –
Den skæres så i “lagkagestykker”
Den er virkelig lækker <3

Da jeg gik til fiskehandleren og spurgte efter et alternativ for en gedde, som i følge den madplan jeg havde fra 1960 skulle være middagen i dag  – sagde han en anden mager fisk, så vi valgte en hel filet af en kulmule –
Kulmulen blev lagt i et fad –
dryppet med citron  –
krydret med salt, peber og lidt dild –
Det blev sat i ovnen ved 170 grader i ca 25 minutter

Champignon-stuvning er et glas hele små champignon,
De svitses og så kommer der en spsk hvedemel på og der røres grundigt –
Nu kommes væden fra glasset på og der røres godt pga champignonerne klumper det ikke –
Det koges godt igennem og krydres.

Fisken serveres med kogte kartofler, stuvningen, citron og et drys dild.