Ris og karry er ALTID godt hvis du spørger hos os –
(selv hønsene kan lide at få de sidste ris, så der koges rigeligt) –
En god (her lidt stærk) karrysovs laves som en opbagt sovs –
For at få den lidt kraftige karrysmag brænder jeg karryen af lige inden der tilsættes mel –
Spædes med vand ,koges op og justeres med mælk tilsidst.
Jeg bruger 2 spsk smeltet smør, 1 spsk karry, 2 spsk hvedemel, 3 dl vand +
mælk til justering af tykkelse, salt og peber til sidst –
Her kan tilsættes hakket løg, revet æble og ananas, samtidigt med hvedemel.
Kyletterne steges på panden i 1/2 olie/smør
Råkost af revet gulerod og rosin, dryppet med appelsin serveres til samt kogte ris –
Her får vi i dag agurkesalat og æblechutney til (vi har købt et glas på marked inde i NYK F).