Kylling, grøntsagstærte og kold kartoffelsalat


Kylling steges til det er helt gennemstegt ca 50 minutter ved 200 grader.

Tærten er lavet af min nemme dej fra vægtkonsulenterne:
Dejen laves af 120 g mayonaise – LIGHT  + 120 g hvedemel –
disse 2 ting røres/æltes sammen til en blød dej – IKKE ANDET
Dejen presses ud i formen (lige så nemt som marcipan)
Grøntsager lægges på 2 forårsløg i skiver, 1 stor revet gulerod og 1 dl majskerner fra dåse.
2 æg piskes sammen med 2 spsk sødmælk og vi kan lide lidt revet ost i (det er en smagssag)
Hældes over og sættes i ovnen ved 200 grader i ca 35-40 minutter
(kom den ind ved siden af kyllingen efter 10 minutter)

Kartoffelsalaten:
1/3 light-mayo røres med 2/3 surmælksprodukt –
Smages til efter ønske og tilsættes 1/2 stort hakket løg og kolde kogte kartofler,
skåret i skiver
Pyntes med klippet purløg på toppen.

Manden der ikke er begejstret for kylling fik frikadeller fra fryseren.

14877653_1101471516615613_221993281_n