Kylling i karry ala india m ris


I dag stødte jeg selv krydderier – PRØV – det giver en rundere smag og en meget bedre duft –
Jeg brugte ingefær – kardemomme – koriander – peber – groft salt – hvidløg – et lille bitte stykke tørret chili -1 lille stykke kanel – 1 spsk karrypulver (indisk) og 1 stk hugget sukker(det understreger de andre krydderier)

Alle kryderierne rørte jeg (da de var stødte) med 2 spsk citronolie og vendte 600 g kyllingeinderfiletter godt rundt i det – lod det trække 1/2 time –
Så brunede jeg dem på panden (Pas på karry brænder hurtigt på)
Tilsætter 1 spskhvedemel og2,5 dl vand –
Det koger godt igennem og smages til med karry,salt og peber.

Pyntes med frisk koriander og serveres med revet gulerod m lidt appelsinsovs og kogte ris.

16128108_1180581515371279_1321068604_n