Det er efter mandens ønske at vi får majskolber til i dag og det er jo lige nu de er i sæson og derfor billige.
Kyllingen laves i gryde i 1/2 smør/olie,
Da jeg har masser af krydderurter hakkede jeg en håndfuld og dryssede ind i hulrummet
Krydres med salt og peber og knust hvidløg
Jeg svitsede den (ikke brunede) den skal blive til en lys hvidløgskylling
tilsatte 2 dl vand og simrede den færdig på 55 minutter
Hvidløgsovs
skyen jævnes med 1 spsk hvedemel rørt i 1 tsk olie,
tilsættes evt kulør og smages til.(husk hvidløg)
Kartoflerne og majsen koges til de er møre i saltet vand –
Jeg har jo et dampvidunder hvor jeg indstiller de forskellige bokse,
Så sørger maskinen for at kartoflerne damper 35 minutter og mine majs damper 15 minutter –
MEN BING det er færdigt samtidigt.
Resten af den hjemmelavede agurkesalat serveres til.
Da der var mere kage fra weekenden både squashkagen og blommekage blev der dessert m lidt flødeskum