I dag er maden god fordi det er nemt og hurtigt.
Frikadellerne er en pose fra fryseren:
Jeg laver gerne en større portion og lægger i en lynlåspose i fryseren.
1 kg kalv og flæsk lægges i en skål. Fjern 1/5 af farsen (hele midten), fyld så hullet i midten op med en blanding af hvedemel og havregryn og læg den resterende fars op i skålen igen. Herefter tilsættes 3 løg (finthakket), 2 æg, salt og peber og 1 tsk paprika. Rør farsen godt sammen mens der tilsættes 2 – 3 dl vand, rør farsen godt og steg så dellerne i halvt smør og halvt rapsolie. Skru ned for varmen så de ikke bliver for mørke.
Pasta koges efter anvisning på posen (mine kogte 7 minutter)
Pebersovsen er en flaske fra ALDI – men fås også som pulversovs.
Salat af fennikel/æble
Denne salat er en af mine yndlingssalater (også til frokost)
Fennikel deles i 1/4 og stokken skæres ud –
1 æble skæres i 1/4 og kernehus fjernes –
begge deles høvles eller skæres papirtyndt –
blandes og dryppes med 1-2 spsk olie m. citron
Server evt brød til