Frikadeller, pasta, pebersovs og fennikelsalat.


I dag er maden god fordi det er nemt og hurtigt.

Frikadellerne er en pose fra fryseren:
Jeg laver gerne en større portion og lægger i en lynlåspose i fryseren.
1 kg kalv og flæsk lægges i en skål. Fjern 1/5 af farsen (hele midten), fyld så hullet i midten op med en blanding af hvedemel og havregryn og læg den resterende fars op i skålen igen. Herefter tilsættes 3 løg (finthakket), 2 æg, salt og peber og 1 tsk paprika. Rør farsen godt sammen mens der tilsættes  2 – 3 dl vand, rør farsen godt og steg så dellerne i halvt smør og halvt rapsolie. Skru ned for varmen så de ikke bliver for mørke.

Pasta koges efter anvisning på posen (mine kogte 7 minutter)

Pebersovsen er en flaske fra ALDI – men fås også som pulversovs.

Salat af fennikel/æble
Denne salat er en af mine yndlingssalater (også til frokost)
Fennikel deles i 1/4 og stokken skæres ud –
1 æble skæres i 1/4 og kernehus fjernes –
begge deles høvles eller skæres papirtyndt –
blandes og dryppes med 1-2 spsk olie m. citron

Server evt brød til

14159727_1046392368790195_2098378840_n