Kylling med aspargeskål, kartofler og skysovs.


Kyllinge-stykkerne lægges i en lille bradepande –
Krydres grundigt og tilsættes 1 dl vand –
Sættes i den lille ovn ved 190 grader  –
Steges ca 50 minutter (HUSK kylling skal være gennemstegt).

Kartofler skrælles og koges møre. –
Dem jeg købte i dag var ikke pæne –
Jeg har købt en pose hvor jeg plejer at købe dem 🙂 –
HVIS jeg havde haft gæster og de var kommet til at se så uldne ud –
var de kørt igennem en stor sigte til KARTOFFEL-SNE.

ASPARGESKÅL:
Aspargeskål ligner broccoli  men smager bedre –
Broccoli smager godt, men grønne asparges smager bedre –
Stilkene smager af grønne asparges og toppen af mild broccoli.

Jeg kom dem i kogende vand,
gav dem 3 minutter og lod dem trække i det kogende vand.
Det er samme metode som jeg bruger til grønne asparges.

Sovs var en skysovs –
lavet af skyen fra kyllingen –
1 spsk hvedemel piskes ud deri –
Der spædes med vand fra Asparges-kålen.

Pølsehornene var fra fryser, da min mand ikke kan lide kylling og så ville sønnen gerne have nogle til natmad – Han arbejder med IT og arbejder meget om natten – så tager han natmad ved 24-tiden.

IMG_3026