Shepards pie


Shepards Pie er en kødsovs med låg af kartoffelmos –
Det kan være af hakket kød eller af en rest gryderet med kødstykker –
Det vigtigste er at det er smagt godt til og der må gerne være grøntsager i –
Hvis grøntsagerne skæres småt –
kan det få selv dem der normalt ikke er tilhænger af grønt, til at spise dem. 😀

Kartofler skrælles og koges møre i usaltet vand. –
Vandet hældes fra og kartoflerne piskes til mos med 2æg-
sSmages til med salt og peber.

Kødsovs:
Kødsovsen er resten fra  tirsdag, ( kunne også være en rest fra en gryderet) –
Fordeles i bunden af et ovnfastfad –
Kartofelmosen kommes over og drysses evt. med rasp.

Bages i ca 35- 40 minutter ved 190 grader, til overfladen er gylden og sprød.
Serveres med grønne ærter og lunt brød.

IMG_3034