KYLLING MED OVNBAGT GRØNT


KYLLING:
Kylling er vel nok noget af det nemmeste, og da jeg har fået vrøvl med benene er det velkomment 😉
Kyllingelår (over og under) lægges i et smurt fad efter at være GODT krydret –
sættes i en 200 grader varm ovn 45 – 50 minutter, mine er nogle meget store stykker så de får lidt mere. (HUSK KYLLING SKAL VÆRE GENNEMSTEGT)

OVNBAGTE GRØNTSAGER:
Jeg tog hvad der var i grøntsagsskuffen –
Selleri – kartofler -gulerødder – løg –
Alt ordnes og skæres i klodser –
Vendes i olie i en plastpose/bøtte krydres med salt og peber –
Sættes i ovnen ved 200 grader  de sidste 40 minutter  af kyllingens stegetid.
De allersidste 10 minutter lægger jeg lidt tomater  i 1/4 derind –
Fordi jeg stadigt kan få drivhustomater billigt (10 stk for 10 kroner) ved den lokale bod –

PASTA:
Der koges pasta efter posen i letsaltet vand –
Her var det en pose nudler –
Dryppes af og serveres straks.

Her blev serveret lidt diverse :
1…… Vi har flyttet fryseren og afrimet den, derfor er der ryddet op i den.
2……Min mand er ikke rigtig glad for kylling, så der blev fundet lidt rester 😉
Der blev “fundet” 3 frikadeller, nogle fiskepinde og 4 mini-pizza –
Der blev sat pris på “gevinsten” 🙂

Resten af kødet blev bagefter pillet fra de resterende kyllingelår og lagt i en pose til kyllingepie, og de nudler der var til rest blev  blandet med de grøntsager der var tilbage. Det rister jeg på panden i morgen  som tilbehør til kyllingen der bliver bagt ind i butterdej.

IMG_2839