Kyllinge-kebinetter, bacon, ris og asiatisk mangosovs


Det skal tilstås straks at den ASIATISKE MANGOSOVS er fra ALDI og på glas. Aldi har i perioder rigtig mange færdigsovse på glas, de smager godt og er fyldige. Man kan smage de grøntsager der er i og de er krydret uden at være stærke – jeg synes det er et godt køb – vi er 3 voksne her i huset og et glas rækker til 2 dage – da det koster under 10 kr er det ikke dyrt. Hvis der er børn og man synes de er for stærke ville jeg hælde lidt madlavningsfløde i og koge op – det slører/dæmper smagen meget.

————————————————————————————

500 g hakket kyllingekød deles i 5 stykker og rulles/trykkes ned i havregryn – herefter steges de i halvt smør, halvt olie tl de er faste og sprøde, de lægges i et fad. 1 pk bacon steges sprøde og fordeles over kødet – vi fik resten af salaten fra i går (tomat + edamame-bønner).

Imens jeg stegte kødet kogte jeg løse ris til og varmede et glas sovs fra ALDI.

————————————————————————————-

Det smagte godt og der blev spist op 😉

 

 

IMG_2406