Kyllingefrikadeller og pastasalat m pesto


400g hakket kylling
1/2 dl havregryn
1/2 dl vand
50 g revet løg
100g revet gulerod
1 æg
1/2 dl mælk
salt og peber

Det hele røres godt til en fars og lad den hvile MINDST 1/2 time
steges i 1 spsk flydende fedtstof i mindre frikadeller på begge sider til de er færdige
ELLER
Dellerne sættes i fedtstoffet og danner en skorpe så lægges de på bagepapir og steger færdigt ved 190 grader i ovnen (kan vendes undevejs (tager ca 20 minutter)
Opskriften siger at der bliver 16 deller, men så er de meget små (Jeg får 10stk)

Pastasalat
250g pasta koges.
50 – 75 g pesto
2 forårsløg
1/2 lille blomkål ca 230 g
150 g ærter
1/2 agurk ca 100 g
Pasta koges og blandes med pesto OG det køles af –
Resten af grøntsagerne snittes fint og blandes i den kolde pasta

Salaten serveres med dellerne + 1 stk rugbrød