Minestronesuppe


Minestrone

2 små løg
1 squash
1 stor gulerod
2 stilke blegselleri
1 stor persillerod
1/2 – 1 peberfrugt
1 stilk salvie
1 stilk timian (har de 2 sidste i drivhuset)
1 brik med tomatpassata eller 1 ds hakkede tomater
godt 1 l boullion

150 g pasta (ukogt)

Det hele skrælles og skæres i små tern (her kan bruges alle grøntsager, der skal være ca 1 – 1,5 liter) og svitses i 1 spsk smør/olie
Nu tilsættes 1 flaske tomat-passata fra LIDL 1 dåse hakkede tomater kan bruges,
Jeg tilsætter 1/2 – 3/4 L boullion –
Det snurrer det til alt er mørt, så skal der muligvis tilsættes lidt ekstra suppe + 150 g pasta (ukogt).
Så koges til pastaen er mør – det smages til og serveres med brød.

kan serveres med brød og halve æg