Fiskefrikadeller m pandestegte grøntsager og bulgur


Bulgur er lige så nemt at koge som ris og pasta, ja nogle typer har enda kortere kogetid –
Så kig bag på den pakke du har købt og gør som der står –
Husk at en rest kan bruges i et hjemmebagt hvedebrød eller i en salat, det smager godt med revet gulerod, bulgur og grønne krydderurter – dressingen kan være appelsin/citronsaft.

Fiskefrikadellerne laves af færdigrørt fars –
Jeg rører 1 lille æg i farsen med el-piskeren –
jeg synes det får dellerne til at holde faconen bedre.

Pandestegte grøntsager laves af de grøntsager man har der skæres i tændstiktykke stykker og steges i olie på panden, der tilsættes 1/2 dl vand og lægges låg på undervejs
Pas på det ikke brænder på (så tilsættes lidt mere vand)

2 Deller serveres med bulgur og de stegte grøntsager 1/2 af hver)