Kyllingekrebinetter” m bacon, stegte kartoffelbåde, nye kartofler og ærter


Kyllingefarsen fra netto ialt 600g deles i 6 bøffer og omvikles med en skive bacon brug en tandstikker til at “låse” med de brunes i 1 – 2 spsk smør, lægges i et fad og sættes i ovnen ved 170 grader til de er gennemstegte

Kartoffelbåde er pæne kartofler der skrubbes og skæres i både –
de kommes i et fad og dryppes med 2 spsk olie+ lidt krydderi efter smag –
De steger ved 170 grader i ca 35.40 minutter –
Drysses med salt og serveres med det samme

ærterne er 1/4 pose (ca 250 g) fr fryseren –
De varmes blot i kogende vand

Resten af de nye kartofler varmes blot i kogende vand

her i huset behøver vi ikke sovs hertil – hvis der er nogen får de skyen fra stegefadet eller en  tsk koldt smør.

34497843_1657965704299522_2968633823937429504_n