Kyllingesalat m halve æg/spejlæg + brød/crutoner


Kyllingesalat:

Salatblade/fint strimlet spidskål (jeg bruger nok lidt plukket salat fra haven), hvis du bruger iceberg skal der max bruges 1/4 salathoved (det er pasta og æg der gør jer mætte)
1/2 lille dåse majs
1/4 Agurk i små tern
2 tomater hver skåret i 8 både
1 pakke kyllingestrimler 100-125 gram
1 dl ærter fra en frostpose
100-150 g pasta der koges i letsaltet vand som beskrevet på posen
2-3-4 æg koges smilende (let bløde i midten) de afkøles, pilles og skæres igennem(de kan laves til spejlæg)

dressing:
Brug en creme fraiche der røres med lidt minimælk og krydres efter ønske

Salaten blandes minus æg + tomatbåde lægges på et fad
der kommes lidt dressing på og pyntes med halve æg og både af tomater.
Resten af dressing serveres til + brød (evt. ristet til crutoner)