Kyllingespydende er lavet af inderfileter, der er skåret i mundrette bidder –
de er sat på træspyd med æble, squash og rød peberfrugt –
Spydene blev lagt i marinade af 2 spsk olie, 1 tsk soya, lidt æblesirup (kunne være eddike) +
1 spsk af et blandingskrydderi fra TIGER med bla. paprika i –
her har de så stået hele dagen og er bare blevet vendt af og til.-
De lægges på en bradepande og kommer i ovnen ved 180 grader –
De skal have 15 minutter på den ene side , vendes og have 15 minutter på den anden side –
MEN hold øje med dem (de skal være stegte men ikke brændte)
Cous-Cous er så nemt (noget til en hurtig dag evt m blandet med skinke/kyllinge-tern)
2 gulerødder + 1 løg skrælles og rives/snittes fint –
Det snurrer i 1 spsk olie + 1/2 dl vand til de er næsten møre –
Der tilsættes 2 spsk klippet persille + 1 tsk krydderi-mix fra grønthandleren der indeholder rosmarin,oregano, hvidløg, paprika, timian, merian og karry.
IMENS koges 5 dl vand, når det koger tilsættes 2,5 dl cous-cous og det tages straks af varmen,
Det skal blot hvile 8-10 minutter så har “grynene” suget vandet til sig og de blandes i grøntsagerne og der drysses med snittet forårsløg.
I dag får vi salatblade der pyntes m æg og tomat og dryppes m citron til.