Linsepasta m stegte grøntsager og bacontern


Bacontern ristes sprøde på kanterne, men ikke helt tørre (så bliver de altså lidt kedelige) –
Noget af fedtet bruges til at stege snittede grøntsager i (man kan også bruge  2 spsk olie, men baconfedtet giver smag)
Grøntsagerne jeg har brugt i dag er et par små squash, et par gulerødder, et par løg, en sød kartoffel, lidt små blade fra bederne + et par forårsløg OG 1/2 håndfuld persille til pynt.
Grøntsagerne skæres i små stave og steges møre, når kartoffel og gulerødder er møre er de andre også der vendes baconternene i til sidst og pyntes med persille.

Pastaen koges MØR ikke al-dente – Denne form for pasta SKAL koges mør ellers er den hård inden i og smager ikke særligt godt – vi har prøvet proteinpasta, forskellige linsepasta , og pasta lavet af tørrede ærter og efter vores mening skal de ALLE koges møre.

Sønnen var kreativ ved billedtagningen 😀
Så der er billede med og uden ketchup+chilisovs