Jeg fortsætter med at tage fra fryseren og indholdet er snart godt nede på hylderne.
Nu starter ferien og den første uge har vi feriegæster –
Den ene er en lille “miljøaktivist” på 10 år,hun spiser ikke pattedyr, men lidt kylling og fisk.
Så vi udbygger da bare med masser af grønt og pasta så går det såmænd nok –
Frokosten er jo nem, tomat, agurk, andet gnavegrønt, fiskeprodukter og egne friske æg,
Vi andre kan jo godt få en frikadelle alligevel 😀 + 1 lille ribbenssteg.
Mandag:…..F….. Kylletter m grøntsager og pasta
Tirsdag:…….F…. Flæskesteg m rødkål
Onsdag: ………. Blomkålsris, grøntsagstærte og boller i Karry (vælger kyllinge-boller)
Torsdag: ….F….. Pølsemix (pommesfrites + pølsestykker) + råkost (bytter om på i dag og lørdag)
Fredag: …..F…… Krebinetter m stuvet ærter og gulerødder
Lørdag: ….F….. Pizza m salat (Har pizza i fryseren)(ombyttet med torsdag)
Søndag: …..F…. Medisterpølse m waldorfsalat og nye kartofler
Nu kan det ses at jeg har taget af fryseren i næsten 4 uger- det er da dejligt –
Efter denne uge kan det resterende kød ligge i 1 skuffe og grøntsagerne i en anden – så NU kan vi begynde at fylde op.