Så er det hverdag og jeg vil starte med at rydde op i fryseren og på mine hylder – (køleskabet er jeg rimelig god til at få ryddet op i hver uge).
Jeg skriver så op hvad der mangler og hvad der står/ligger som vi bør bruge det kan jeg så indtænke i mine mad-planer for resten af januar. Jeg ved, at jeg skal på sygehuset i uge 3 og der skal ændres på min medicin, så jeg får brug for nogle nemme middage der, jeg vil være hjemme, men min energi vil være svingende, så jeg HELGARDERER 😉
———————————————-
Mit depot:
Her i huset tages julepynten først ned 5-1, så er vi trætte af den. Den kommer i 2 plastikkasser, der sættes op på nogle hylder i mit depot.
Det kan ofte lyde som om jeg har et kæmpe depot – det har jeg IKKE – vi bor i et gammelt lille landarbejderhus. På 1.sal er der et repos og 2 værelser – 1 soveværelse til min mand og jeg og sønnen har det andet værelse. Der er skråvægge og på repos er de udnyttet ved at jeg har stillet nogle sko-reoler der. Fidusen er, at dem jeg har købt i træ, kan stables så de passer i højden under det skrå. En anden god ting er at de ikke er så dybe (de er som et overskab) så der er god oversigt over hvad der er. Jeg har ca 2,5 m i bredden og 80 cm i højden (det er 4 hylder i højden), så er der plads til mine 3 plastkasser og 1 flamingokasse ved siden af (den bruger jeg til frugt og grønt, HVIS det bliver rigtig kold vinter) det gør det jo nok 😉
Til hverdag har jeg 4 kurve i vores cykelskur, der opbevarer jeg frugt og grønt samt øl og sodavand. det fungerer indtil det bliver frost i cykelskur.
Det var lidt om min opbevaring, og det er blot for at vise ,at hvis man vil, kan man ved at systematisere finde plads til meget på selv lidt plads – pladsen kan man finde i et hjørne af et værksted, eller som jeg, på en trappegang.
MADPLAN FOR UGE 2:
Mandag…………………………Forloren hare med agurkesalat og brunede kartofler
Tirsdag………………………….madpandekager, pasta og rødkålsalat
Onsdag………………………….Suppe med kødboller – lavet af et turbangræskar
Torsdag…………………………Kogt medister med æbler (opskrift fra Lolle Frugt) med ris
Fredag…………………………..Karrykål
Lørdag…………………………..Simregryde med oksekød (sætter den i stegeso i ovnen)
Søndag…………………………..Stegt flæsk og persillesovs + kålsalat