MAD-PLAN uge 51
————————————————————
Mandag……………………..Boller i carry med løse ris
Tirsdag………………………Hel stegt Kylling med rødkålssalat
Onsdag………………………Forloren hare (Skal gøre julerent og har en halv i fryseren)
Torsdag……………………..Lasagne
Fredag……………………….Nakkekam stegt som vildt m bacon og tyttebær
Lørdag………………………Frikadeller med stuvet hvidkål
Søndag………………………Mørbradbøf med bløde løg
———————————————————————
Mandag bruger jeg frosne kødboller. Kyllingen til tirsdag er en krydret julekylling der har ligget i fryseren i 14 dage. Onsdag er en halv forloren hare fra fryseren. Torsdag skal jeg bruge hakket oksekød. Fredag er en halv billig nakkekam købt i lokale Brugs for 69 kr så jeg købte 2 , skar dem over og frøs dem (har stadigt 3). Lørdag skal jeg bruge fars til frikadeller, det har jeg i fryseren og mørbrad til søndag, har jeg stadigt af de billige fra Brugsen.
Så i denne uge skal jeg købe hakket okse til onsdag. Jeg skal købe kartofler i gårdbutikken, (løg og gulerødder har jeg mange af).æg, æbler og pærer har jeg også. Så i denne uge er indkøbene små, bortset fra mælk, da jeg har købt kolonialvarer til de næste par uger. JEG orker ikke at stå i kø for at hente toiletpapr og kaffefiltre i julemåneden. Nu nøjes jeg med de små hyggelige juleindkøb 😉 .