Madpandekager med kødfyld og salat


PANDEKAGER:

Jeg lavede en dej af 3 æg, 6 dl mælk og en passende mængde hvedemel – jeg pisker det langsomt i til dejen er tilpas (jeg tror ca 3 dl). Dejen får lidt salt men ingen sukker. Af dette bagte jeg pandekager, jeg tog 8 fra til aftensmaden – resten spiste den voksne søn til morgenmad.

KØDFYLDET:

Kød-fyldet blev lavet af 3 skiver forloren hare på ca 1,5 cm tykkelse, fra den anden dag der var frosset ned. Mens det stadigt er let frosset kan man med en stor kniv høvle det meget tyndt så det ligner “kebab-kød”, herefter lægges det i en dressing der laves således:

2 spsk olie, 1 spsk paprika, peber, salt, 2 spsk ketchup og lidt sød chilisovs, det skal smage af noget – hæld det over kødet og rør rundt. Hæld lidt olie på panden og varm den godt op, så tilsættes kød-blandingen og svitses ved god varme – smag til ( lidt løg og grøntsager der er fintskåret vil kunne svitses med på panden).

På denne måde kan en rest også bruges til pitabrød sammen med lidt salat og dressing – her i huset siges der ikke nej-tak til et pitabrød med “kebabfyld” af husets unge mennesker.

Første billede viser kødet der er høvlet, andet billede tomat/chili-sovsen og det sidste billede er den færdige ret:

Vi fik pandekagerne med salat og et stykke hjemmebagt brød til som man kan se på sidste billede.

 

IMG_2254 IMG_2255 IMG_2259

Pandekagerne rulles med lidt fyld og lægges i et fad, der drysses revet ost over og til sidst et par smørklatter – sættes i en 150 grader varm ovn og varmes igennem til osten er smeltet