- December torsdag – Frikadeller
- fredag ———— Æggekage
- lørdag ———— Pasta og tomatsovs
- søndag ————Biksemad m spejlæg
- mandag ————Hakkebøf m bløde løg og kartofler
- tirsdag ————Rugbrød m pålæg
- onsdag ————Brasede kartofler 0g stegte pølser
- torsdag ————Risengrød
- fredag ————-Boller i karry m ris
- lørdag ————-Snitzel
- søndag ————-Forårsruller
- mandag ————Karrykål
- tirsdag ————Rugbrød
- onsdag ————-Boller m ost og pålæg
- torsdag ————-Pandekager
- fredag ————–Suppe
- lørdag —————2. dags suppe m hvidløgsflutes.
- søndag ————–Nakkekam stegt som vildt
- mandag————–Kylling i paprikasovs
- tirsdag ————–Hjemmelavet Pizza
- onsdag ————–Indonesisk risret
- torsdag ————-Frikadeller (laver også til julefrokost)
- fredag ————–Vi pynter juletræ så derfor får vi Te + Boller
- lørdag Juleaften – her klassisk, vi er syv til flæskesteg, andesteg og medisterpølse, rødkål og kartofler, brunede kartofler og ribsgele.
- søndag —————Julefrokost og ingen aftensmad.
- mandag ———— 2, juledag vi tager de rester der er og hygger
- tirsdag ————–Stegt kylling
- onsdag ————–Stegt medister
- torsdag ————-Rugbrød m rester fra ugen
- fredag ————–Suppe (færdigkøbt krydret gullash-suppe)
- lørdag = Nytårsaften – vi er ikke så traditionelle – vi har fået ALT fra bøf, forskellige stege, pølser og bøfsandwich – det bestemmer vi nærmere, bestemt af hvem der er til stede – Det er altid hyggeligt og ikke så højtideligt.
Dette er Madplanen for December måned – det er en måned der er dyr for mange –
Jeg synes så ikke at den skal have lov at løbe helt af med mig – Der tilsættes grøntsager til gryderetterne – feks laves kylling i paprika med kogt kylling, så bliver der suppe – der laves så en krydret paprikasovs med løg, gulerødder og bladbeder og ærter.
Vi bruger kun 250 g oksekød til kødsovs men tilsætter her revet grøntsager.
Rester bruges altid til frokost dagen efter eller fryses, selv lidt kødsovs kan bruges til pizza.