Madplan for December


  1. December torsdag – Frikadeller
  2.  fredag    ———— Æggekage
  3.  lørdag    ———— Pasta og tomatsovs
  4.  søndag   ————Biksemad m spejlæg
  5. mandag   ————Hakkebøf m bløde løg og kartofler
  6. tirsdag     ————Rugbrød m pålæg
  7. onsdag    ————Brasede kartofler 0g stegte pølser
  8. torsdag    ————Risengrød
  9. fredag     ————-Boller i karry m ris
  10. lørdag    ————-Snitzel
  11. søndag   ————-Forårsruller
  12. mandag   ————Karrykål
  13. tirsdag     ————Rugbrød
  14. onsdag   ————-Boller m ost og pålæg
  15. torsdag  ————-Pandekager
  16. fredag   ————–Suppe
  17. lørdag  —————2. dags suppe m hvidløgsflutes.
  18. søndag  ————–Nakkekam stegt som vildt
  19. mandag————–Kylling i paprikasovs
  20. tirsdag  ————–Hjemmelavet Pizza
  21. onsdag  ————–Indonesisk risret
  22. torsdag  ————-Frikadeller (laver også til  julefrokost)
  23. fredag  ————–Vi pynter juletræ så derfor får vi Te + Boller
  24. lørdag  Juleaften – her klassisk, vi er syv til flæskesteg, andesteg og medisterpølse, rødkål og kartofler, brunede kartofler og ribsgele.
  25. søndag —————Julefrokost og ingen aftensmad.
  26. mandag  ———— 2,  juledag  vi tager de rester der er og hygger
  27. tirsdag  ————–Stegt kylling
  28. onsdag  ————–Stegt medister
  29. torsdag  ————-Rugbrød m rester fra ugen
  30. fredag   ————–Suppe  (færdigkøbt krydret gullash-suppe)
  31. lørdag = Nytårsaften – vi er ikke så traditionelle – vi har fået ALT fra bøf, forskellige stege, pølser og bøfsandwich – det bestemmer vi nærmere, bestemt af hvem der er til stede –  Det er altid hyggeligt og ikke så højtideligt.

Dette er Madplanen for December måned – det er en måned der er dyr for mange –
Jeg synes så ikke at den skal have lov at løbe helt af med mig – Der tilsættes grøntsager til gryderetterne – feks laves kylling i paprika med kogt kylling, så bliver der suppe – der laves så en krydret paprikasovs med løg, gulerødder og bladbeder  og ærter.
Vi bruger kun 250 g oksekød til kødsovs men tilsætter her revet grøntsager.
Rester bruges altid til frokost dagen efter eller fryses, selv lidt kødsovs kan bruges til pizza.