Madplan for uge 26


Det er sankthans tirsdag – jeg tror vi gør som vi plejer (pølser og pølsebrød) men denne gang bager jeg pølsebrødene selv – Jeg er blevet ret vild med muligheden for at hæve og bage med damp i mit nye komfur – så det skal da afprøves (det blev så ikke i denne gang, men jeg bager rugbrød i stedet)
I haven er der meget frisk grønt lige nu – Jeg skal have sået nogle flere majroer og meget mere salat. Jeg sår det i rækker og så bredsår jeg det i et stort bed fordi, det der ikke bliver til fine hoveder bliver til dejlig grønt tilskudsfoder til mine hønsemadammer (desuden kan jeg lide de nye blade på smørrebrød)

MANDAG……Grøntsagsgryde m fuldkorns-nudler

TIRSDAG……(Pølser og pølsebrød)
Ændret til rugbrød m æg, rejer,  tomat og  grønne asparges

ONSDAG…….Kyllinge-frikadeller m kartofler og salat

TORSDAG…..Maskeret blomkål m rejer og flute

FREDAG……..Fiskefrikadeller, grønt og kartofler (pasta til sønnen)

LØRDAG……..Nakkefilet (evt.grill) m salat og focaccia-brød – bager samtidigt en grøntsagstærte.

SØNDAG……..Hakkebøf m krydret bearnaise – laver også nogle kødfri burgere

Jeg mangler faktisk kun fiskefars – jeg bruger salat, kartofler og krydderurter fra haven og tager ellers fra fryseren.
Jeg skal have bagt rugbrød, men der skal også være tid til at jeg skal køres ind i en ny behandling – det kræver overskud (og masser af tid 😀 ).