Mandag………………..Italienske kødboller
Tirsdag…………………Kødrand/farsbrød – kartofler og ærter
Onsdag…………………Portionspizza på færdigkøbte brød fra REMA 1000
Torsdag………………..Suppe m kødboller (skal tømme grøntsagsskuffen) + flute
Fredag………………….Krebinetter af hakket vildsvin (kalv og flæsk kan bruges)
Lørdag………………….Min mand og jeg skal besøge barnebarnets efterskole i Osted
Søndag………………….Karrygryde m. oksekød + ris
Jeg har kødet i fryseren –
Italienske kødboller er et hit hos os – Kødrand/farsbrød kan vi bedre lide end frikadeller – Portionspizza bliver lavet lavet på små græske fladbrød fra REMA – Suppen bliver lavet af hvad der er tilbage i grøntskuffen – hakket vildsvin er noget de en gang imellem får i REMA, hold øje med det, det er ikke tit men NÅR de får vildt, har de frosne agerhøns, hakket vildsvin og kronhjortekød, det er en god kvalitet og er IKKE dyrt (så kig i fryseren) – Karrygryden er med hakket oksekød og edamame bønner fra frost(grønne små bønner vil kunne bruges).