Marineret svinekød med pasta og vegetarruller


I dag fik vi en portion tomatmarineret svinekød, jeg havde lagt i fryseren i februar da der var tilbud på svinekam i den lokale brugs.

400 g svinekam uden svær og fedt skæres i tynde strimler og blandes med 1/2 glas “asien style” tomatsovs – jeg køber den i ALDI (den er god og velkrydret) –
denne gang tilsatte jeg 2 spsk sød chilisovs.
Kød/tomat blandingen skal så trække nogle timer eller fra morgen til aften (min trak i 6 timer).
En pande  eller en VOK varmes godt op, og blandingen kommes på. På min pande (en med keramisk overflade) behøver man ikke olie, på andre er det nødvendigt med 1 spsk olie. Blandingen svitser til kødet er mørt så er det klart – Da vi lige blev en sulten ung mand mere til spisetid tilsatte jeg 2 spsk tomatkoncentrat, 2 dl vand og en stor kop frosne kødboller.

————————————————

Spaghetti blev kogt 12 minutter i saltet vand, og vandet hældes fra.

————————————————–

Vegetar-mini-forårsruller:

Disse ruller køber jeg i NETTO, de er rent vegetariske, nemme at have med at gøre.
Vi bruger dem af og til når vi skal have pasta eller pizza, da JEG ikke spiser de to ting.
De skal blot steges i lidt olie til de er sprøde.

——————————————————

Hjemmelavet is til dessert så blev alle inklusive de 2 unge herrer mætte.
På billedet er isen klar til drys og lidt jordbær til pynt 😉

——————————————————

IMG_2554 IMG_2555