Mexico-krydret nakkekoteletter m. dampet grønt og kartoffelsalat


Koteletterne er købt færdig-krydret hos slagteren i super-brugsen –
jeg banker dem lidt med hånden og bruner dem i 1 tsk “kokosfedt”(olie kan bruges) –
sætter dem i ovnen 15-20 minutter til de er godt møre.

Serveres med dampet grønt (mest af hensyn til mig) –
I dag var det gulerod, pastinak og blegselleri –
Blegselleri kan bruges til andet end dip og ost –
Den smager blidere når den bliver dampet (skal blot vaskes og skæres i skrå stykker)

Der serveres  en kartoffelsalat til –

KARTOFFELSALAT:
Denne opslkrift kan
750 g små kartofler koges og pilles –
Køler af og skæres i skiver, hvis de er meget små kan de skæres i 1/2 eller 1/4-
(mine bliver i 1/4)
Radiser, tomat og løg skæres i tynde skiver (mængden er alt efter ønske og smag) –
lidt meget fint snittet salatblade eller små spinatblade kommes i –
jeg kan godt lide at der er mest kartoffel i.
det hele blandes i en skål og overhældes med 6 tsk olivenolie  + 1/2 spsk tørret timian eller oregano (jeg kan bedst lide timian) lidt groft peber og et nip salt –
Det lyder ikke af meget olie men det hele skal blot vendes rundt et par gange (ikke svømme)

IMG_3123