Mexico-suppe m. flutes og pastastykker


Jeg startede med at koge nogle små pasta-sommerfugle,
lod dem dryppe af og satte til side.

Jeg gjorde 2 flute klar til at varme  –

Så var det suppen:
Jeg brugte et glas tomatsovs der var beregnet til CHILI-CON-CARNE –
Det bruger jeg fordi der er hakkede grøntsager og krydderier i samt nogle(ikke for mange) bønner i.
1 lille chili (finthakket)
1 lille rød peberfrugt (finthakket)
1 løg (finthakket)
Yderligere krydderi (paprika, salt og peber,  ca 3/4 dl tomatkoncentrat)
Bouillion (her grøntsags)
3 dl kødboller fra fryseren

Løg,chili og peberfrugt svitses og der tilsættes 1/2 spsk paprika og tomatkoncentrat –
Når løgene er stegt klare tilsættes den købte tomatsovs OG vand så konsistensen er passende –
Det koger nu 5 minutter under omrøring –
Der tilsættes kødboller og de kogte pasta og det hele varmes –
Her tilsatte jeg ekstra vand, da det var meget krydret:D

Serveres med flute og koldt smør

16707169_1202595349836562_1523618159_n