MIN indkøbsliste i uge 13


På denne liste er der nogle ting som jeg køber med fordi det er gode tilbud, jeg lægger det i fryseren og bruger det så i næste uge – til gengæld er der så nogle ting jeg skal bruge som jeg har i køkkenet (Bla. har jeg 4 kg hvedemel, så det køber jeg ikke til når jeg skal bage lørdag) –
Jeg skriver heller ikke alle småting på listen, som sukker, salt og peber (regner med at det er noget de fleste har/supplerer efterhånden)

JEG vil i denne uge handle i REMA 1000 (min basisbutik) + i NETTO (de har i denne uge nogle ting jeg vil have).
Jeg køber brød hos Guldbageren med min toogoodtogo-app
1 portion til 29 kr PLEJER at indeholde 2 brød, nogle morgenbrød (5 – 8 stykker) 1 kage eller nogle wienerbrød – det er billigt og det er frisk brød – JEG skærer det i skiver og fryser det i poser – morgenbrød lægger jeg  også i fryseren  og tager det stykvis og varmer dem til morgenmaden – er der feks. en lille kringle med fryser jeg halvdelen og kan så tage den op når behovet opstår. – ofte giver 1 portion brød nok til os 3 til ca 6 dage.
Denne liste indeholder de fleste af de ting vi skal bruge i denne uge –

Først REMA 1000:
Kartofler (ca 15 kroner)
Ost  i skiver (vi vælger efter prisen 15 kr)
Pastaskruer (4,95)
2 små frosne leverposteje (2 x 7,95)
1 kg gulerod (7 kr)
Frosne grøntsager – den variation der hedder grøntsagsbund (Remas eget mærke 10 kr)
Medisterpøls + hakket grisekød (tilbud til 15 kr så ialt 30 kr)
Mælk 5 liter af 8 kr ialt 40 kr
1 pose frosne ærter ca 8 kr
IALT i REMA  ca 145 kr

NETTO:
1 pk smør (12kr)
2 fl sukkerfri saft (er diabetiker 7,95 x 2)
wienerpølser (langelænder, 80 % kød -5 stk for 10 kr)
1 pk røget makrelfilet (10 kr og vi bruger den til frokost)
IALT I NETTO ca 48 kr

145 + 48 + 29 til brød ialt ca 222 kr er hvad jeg behøver at købe, jeg vælger nok at købe 2 pk ekstra pølser i Netto og  købe et par pk ekstra hakket kød i REMA (de har også hakket kyllingekød på tilbud). Jeg tager et par pakker med skiveskåret pålæg i fryseren lørdag.
Hos os fryses rester af farsbrød, skinke, steg og lignende i små pakker til pålæg, efter det er skåret i skiver.