Allerede nu ændrer jeg på sønnens opfordring – han er ikke hjemme i morgen og synes derfor det er en brandgod ide at skifte fredag med tirsdag (OK pasta får gryderetten til at smage bedre, MEN hjemmeflåede fiskefiletter det er da bedre 😀
Aldi har friske grønne asparges til 10 kr i denne uge 🙂 bruger dem dampede mandag og friske i salaten tirsdag. Fars har jeg købt i sidste uge(det ligger i fryseren) Til tomatsovsen onsdag vil jeg bruge en rest skinke jeg hakker fint med kniven. Fredag og Søndag bruger jeg et kalkunbryst som jeg købte for et stykke tid siden (et tilbud 🙂 ).
Mandag:……. Farsruller m bacon, flødekartofler og grøntsager
Tirsdag:………Fiskefilet m ovnkartofler + råkost
Onsdag:……….Pasta m tomatsovs
Torsdag:………Hakkebøf m løg ala Troels Trier
Fredag:………..Kalkun-gryde m mos (pastaskruer til sønnen der ikke spiser mos)
Lørdag:………..Pølser m brød (bruger pølser m 80 % kød og de store pølsebrød)
Søndag:……….Farsbrød af hakket kalkun, dampet grønt + tortelinis
Jeg har masser af kartofler, gulerødder og en del jordskokker og løg, så grøntsager køber jeg senere på ugen (hvis behovet er der). Pasta har jeg også men mangler pølsebrød.