Madplan til uge 15


Vi (min mand og jeg) skal til Fåborg torsdag-fredag så torsdag laver vi ikke mad, men fredag får vi æggekage (har lige købt bacontern) og det er hurtig mad.
Til foccacia mandag bruger jeg en pakke færdigblandet mel fra Finax (jeg har et par forskellige SOM købes på tilbud)  –  det er utroligt hvor meget prisen svinger, mine er købt på tilbud for 8 kr, men har set op til 24 kr , DET giver jeg ikke – det er nemt at gå til og hvis dejen hæver længe bliver den helt fin – jeg lægger så feks. lidt høvlet løg og rosmarin på nogle, halve cherrytomater og timian på andre, men kunne også være finthakket oliven og papirtynde kartoffelskiver.
Den marinerede svinefilet er fra REMA til 25 kr, jeg har købt den med en tomatmarinade  (den giver god smag til en sovs til ris).

Mandag:……Hjemmebagt foccacia m  kold kartoffelsalat og gnavegrønt (dette blev en grøn salat m majs,løg, ærter og agurk)

Tirsdag:…….Frikadeller m grøntsager og bådkartofler

Onsdag:…….Sammenkogt ret, gnavegrønt + pastaskruer (en rest sammenkogt som tilsættes 1 pakke cocktailpølser)

Torsdag:……Ingen madlavning

Fredag:……..Æggekage m bacontern

Lørdag:……..Oksefilet m kartofler + grøntsager (har et stykke filet fra Nytår)

Søndag:…….Marineret svinefilet m ris og grønt

Næste uge  (uge 16) er påskeugen den skal jeg tænke lidt over. De fleste af de opskrifter jeg plejer at bruge i påsken duer nok ikke, da sønnen og hans kæreste er i gang med APRIL UDEN TILSAT SUKKER + reduceret fedt.
Så jeg tror, at  jeg skal i gang med at finde opskrifterne fra vægtkonsulenterne frem til i næste uge 😀 (det er en udfordring, men maden smager godt  og ingen af os tager  skade af det)