Mørbradgryde med ris og en rest bulgursalat


MØRBRADGRYDE:

1 mørbrad (havde en billig i fryseren) renses og skæres i bidder.
1 peberfrugt i strimler
4 små gulerødder i skiver
1 stort hakket løg
1 fed hvidløg (hakket)
1 stykke rød chili efter smag (finthakket)
salt,peber og tørret timian
ca. 1 dl piskefløde(det havde jeg, ellers ville jeg have brugt madlavningsfløde)

Kødet pudres med hvedemel og brunes i halvt olie/smør,
grøntsagerne kommes i og det hele brunes let, så tilsættes først 2,5 dl vand og det koger godt igennem til kødet er mørt – herefter tilsættes fløden , det smages til og koges godt igennem.
JEG tilsatte 2 dråber kulør.

KOGTE RIS:

Mine ris koges i forholdet : 1 del ris til 2 dele vand – kogetid = 18 minutter, men check på pakningen du har.

Vi fik en rest bulgursalat der stod i køleskabet  til.

IMG_2659