Nem suppe med kød og melboller til en kold dag.


Jeg koger ikke suppe som min mor gjorde (med ben, flæsk og pølse). Jeg tager den hurtige vej og vi kan lide det.

Jeg tog porrer, gulerødder, løg og en pastinak. Det kunne også være alle andre rodfrugter som persillerod , selleri  og kartofler, også fintsnittet hvidkål kan bruges, men porre og gulerødder skal der være i suppen. Så skar jeg  det jeg skulle bruge i små stykker ca 1,5 l, dækkede knap med vand og tilsatte 2 spsk grøntsagsboullionpulver, den jeg bruger er ren vegetarisk og er god (den er ikke for salt ), men en terning kan da sagtens bruges. Det er bare mit valg, da jeg godt kan lide varer,  hvor JEG forstår indholdsfortegnelsen fremfor E-et eller andet i lange rækker.

Jeg koger det ca 20 minutter og hælder kød og melboller i, herefter må det ikke koges, så koger melboller ud.

Ostebollerne med krydderi havde jeg i fryseren fra sidste uge, de er kanongode til suppe. 🙂

Vi varmede en skål æbleskiver til dessert, det er der altid stemning for her.

IMG_2193