Masser af meget fintskåret grøntsager –
Kål, Gulerod, Selleri, Peberfrugt gerne flere farver, Mini majs –
(jo finere jo bedre) –
Grøntsagerne svitses sammen med FINT hakket ingefær –
Krydres med et THAI-krydderi (kværn fra ALDI)
Her kan så tilsættes en rest kyllingebryst revet i strimler –
Eller det kan helt udelades –
Nu tilsættes boullionen fra kyllingen i sidste uge-
Det får et kort opkog –
MEN grøntsagerne SKAL stadigt være lidt sprøde.
Imens koges nudlerne –
Ved servering lægges nudler i skålen og Suppen hældes over –
Toppes med koriander –
Serveres med små forårsruller( fås i netto) – Jeg kunne ikke få forårsruller i NETTO, Så jeg stegte 10 lyse pandekager og lvede et fyld af svitsede grøntsager, rullede dem og stegte dem i 2 spsk olie på panden 🙂
Der var frisk frugtsalat til dessert 😉