Nytårsmiddag – Skaldyrscocktail – Indbagt Mørbrad og Is


Skaldyrscocktail:
Her icebergsalat i bunden-
Store rejer, krebsehaler og asparges-snitter der er blandet i en dressing.
Dressingen kan købes færdig -JEG lavede min selv af hjemmelavet mayo  der blandes med flødeskum og krydres med salt,peber,paprika, lidt chili og lidt tomatpasta –
pyntes med lidt citron, 1 reje, 1 krebsehale samt et drys paprika.

Den indbagte mørbrad er mørbrad der lægges på et leje af rørt flæskefars og pakkes i butterdej, der købes færdig på frost.
Farsen: 1 pk flæskefars røres med 1 æg, 1dl havregryn, 2 dl piskefløde og krydres godt med krydderi efter eget valg-
farsen lægges på butterdejen og 1 brunet mørbrad lægges ovenpå –
Butterdejen pakkes godt omkring og “brødet” pensles og bages i ca 40-50 minutter ved  ca 200 grader –

skæres i skiver og anrettes med grønne ærter og kartoffelspiraler (fås i rema 1000) –
sovsen er en bretagnesovs der købes på flaske i Supermarkedet.

Til dessert 3 slags is serveres med frisk frugt, chokoladesovs, Hindbærsovs, flødeskum, vafler og drys – jo mere jo bedre – det er en tradition hos os at afslutte året med is i massevis 😀 –
(både børn og voksne elsker det)