Oksemedaljoner m. brasede kartofler og friske bønner


I dag skal vi have OKSEMEDALJONER m. bacon, det er lækkert kød, men  ikke dyrt 😉   –
Jeg købte dem i NETTO for et stykke tid siden, 15 kr for 2 stykker –
Jeg købte 2 pakker og lagde i fryseren –
Hvis man kigger i køledisken i supermarkedet  sidst på måneden om TORSDAGEN – er der ofte gode tilbud.
Supermarkedet vil have solgt det de har i fryseren, så de kan få nye varer i til weekenden, desuden ved supermarkederne godt at først på måneden og op til en weekend  “sidder pengene lidt løsere” HOS NOGEN – Jeg indrømmer gerne at jeg  hører til dem der kigger efter tilbud og GULE MÆRKER –
Så længe varen ikke er gammel og beskadiget køber jeg den gerne. 🙂

Oksemedaljonerne var færdige med bacon omkring –
Så de blev stegt på en pande i halvt smør/olie –
Først hele vejen rundt på baconen –
Og så på begge sider mens de blev vendt et par gange ca 10 minutter i det hele,
Så var de stegt 1/3 ind og den sidste kerne var Rosa/Rød, så løb der ROSA kødsaft.
Hvis sådan nogle fætre bliver stegt for meget bliver de hårde og tørre.

De blev serveret med brasede kartofler, friske dampede bønner og en råkost af de sidste farvede gulerødder, der var tilbage i posen fra i går.

I dag ingen sovs, det behøves ikke til brase-kartofler 😉

IMG_2816