Farsbrød m ærter og gulerødder, kartofler og 4 farvede gulerødder


FARSBRØD:

Farsbrød er en nem fars, som jeg også bruger til kødboller og til små frikadeller.
4-500 g flæskefars
2 æg
2 tsk krydderisalt (der findes mange mærker, jeg køber dem i TIGER-butikken)
I dag har jeg yderligere tilsat 1/2 dl vand/kunne være mælk.
1 1/2 dl gulerødder og ærter (frost)
Det hele UNDTAGET ærter/gulerødder (de røres i tilsidst) køres med kniven i i køkkenmaskinen, men kan også røres(godt) i hånden –
Ærter/gulerødder kommes i til sidst og farsen lægges i et fad –
Jeg lagde 3 skiver bacon på,men det kan undværes, det er kun pynt –
Sættes i en 200 grader varm ovn i ca 40 minutter.

Jeg fandt et bundt farvede gulerødder –
De er anderledes men smager som almindelige gulerødder, men de er dekorative –
JEG synes de mister lidt for meget af farven ved kogning –
Skal prøve dem rå til råkost 😉

Farsbrødet blev serveret med kartofler og de farvede gulerødder i skiver –
Vi fik efter sønnens ønske bearnaisesovs til (købt færdig i ALDI)

IMG_2815