oksepande med peberfrugt, cous-cous og NYE kartofler


Igen i dag hurtig mad
Start med kartofler og skær grønt til oksepanden.
kog vandet til cous-cous
og imens brunes oksepanden

Oksepanden er et stort hakket løg, 300g hakket magert oksekød og 1/2 rød/gul/grøn peberfrugt i strimler – 1 Spsk blandingskrydderi(det jeg har er med meget krydderurter i derfor kan bruges 1 spsk – bruges andet krydderi skal der måske bruges mindre)

I nævnte rækkefølge ristes det på panden i 2 spsk olie –
Der tilsættes 1/2-1 dl vand (jeg tog kartoffelvand)

Cous-cous hældes i kogende van med salt under omrøring –
tages af varmen og hviler 5-10 minutter –
Kan nu røres løse med 1 tsk smør eller chiliolie

Det serveres med cous-cous (her fuldkornstypen)
Nye kartofler og chilisovsIMG_3285