2 pander bruges i dag –
1 til champignons der ristes på en tør pande og
1 til omeletten
Jeg ristede 200 g fine champignons i skiver til fyld, det ser ud af meget men falder altså sammen under stegning
Omeletten laves af 6 friske æg fra egne høns –
De piskes med et piskeris + 3 spsk piskefløde + et drys friskkværnet peber –
Min pande behøver ikke meget fedtstof (en med keramisk belægning) max 1 spsk oliemargarine –
Det smeltes og der skrues helt ned –
Nu hældes æggene på og der løftes hele tiden fra bunden, til omeletten er bagt men fugtig på overfladen – så drysses med lidt groft kryddersalt –
fyldet lægges på og den foldes (nemmest at gøre ved flytning)
Fyldet kunne være en rest kød/grøntsager/ en rest salat/ost eller noget andet –
JEG havde bare lyst til champignons så det blev det 🙂
Serveres med rugbrød og lidt strimlet julesalat