mad-plan for uge 48


Det burde blive en lidt “rolig” uge der er ikke planlagt særlig meget, men vi har et par småting vi gerne vil have tid til at få lavet.
Vi skal have flyttet lidt møbler  om på vores gæsteværelse (det kræver altså at jeg tømmer en reol) – der mangler lidt fejelister på køkkengulvet – og jeg skal have taget julepynten frem (JEG pynter ikke op FØR 1 december, har ikke travlt med det)

MANDAG———Spaghetti m kødsovs, lav en større portion og gem halvdelen til lasagne onsdag. (JEG laver af 500 g oksefars, revet gulerod og løg + 2 dåser tomat)

TIRSDAG———Forloren hare, brunede kartofler og grønne bønner

ONSDAG———-Lasagne

TORSDAG——–Gule ærter

FREDAG———-Æbleflæsk

LØRDAG———-Vi skal til julefrokost (vi skal have frikadeller og rødkål med)
Så sønnen får frikadellesandwich til aften (han skal ikke med)

SØNDAG———-Kylling, flødekartofler og pastasalat

Jeg har det kød jeg skal bruge i fryseren – mangler kun farsen til frikadellerne og rødkålen,
Så mangler jeg de sædvanlige faste indkøb – papirvarer, mejerivarer, frugt og grønt.

Jeg mangler 3 julegaver – de andre er købt og pakket ind (jeg har pakket ca 70 gaver ind) –
I denne uge hvor der ser ud til at blive lidt tid vil jeg skrive en indkøbseddel over det jeg skal købe ind til jul (skal lige i gemmerne og tjekke hvad der er i forvejen) –
Vi skal være 6 mennesker i julen og det er altså begrænset HVAD vi kan spise –
Vi skal have And (er i fryseren), Flæskesteg og Medisterpølse (tradition og ønsket af den ældste søn) Risalamande til dessert, kirsebærsovs + flydende akaciehonning (ønske fra den yngste søn).

Juledagene nyder vi bare at vi har fri og 1 + 2 juledag hygger vi bare herhjemme –
27 + 28 december skal vi bruge på at være med til at arrangere juletræ(28-12) i den lokale juletræskomite (en tradition der går næsten 100 år tilbage og det er MEGET hyggeligt)

Jeg har rund fødselsdag i Januar og måske det så småt er en ide at gå igang med lidt forberedelser 🙂