Denne pastagryde er lavet uden at tilsætte olie eller fedtstof, og da det er rent kyllingekød er det fedtfattig mad = win-win situation her hos os.
JEG bruger tomatkoncentrat på tube, det på de små dåser vil da sagtens kunne bruges –
Jeg synes bare det er nemmere at tage det der skal bruges og så skrue proppen på. 😀
1 dåse hakket tomater, 200g tomater, 1 rød snackpeber, 1 lille hakket løg, 1 tsk boullionpulver, 5-6 dl vand, 2 tsk krydderisalt, 1 stor tsk med Sambal Oelek ( meget stærkt) 1/2 dl tomatpure + 250 g pasta + 300 g kyllinge-strimler (Jeg bruger stegte kyllinge-strimler fra Netto)
Til sidst vil nogen tilsætte 2 dl piskefløde men det udelader vi af hensyn til kalorierne.
Det hele lægges i en gryde og koges til pastaen er mør drys med lidt krydderurter og server –
MEN da jeg også tilsætter en hakket gulerod og en hakket pastinak, starter jeg med alt til tomatsovsen og grøntsagerne – lader det koge 10 minutter OG tilsætter så pasta og koger videre 10 minutter – de sidste minutter koger kyllinge-strimlerne med.