Det er min mand der er pandekagemesteren og her laves en stor stak –
Sønnen og manden synes de er fantastiske til morgenmad i morgen –
Vi vejer det hele af og pisker det jævnt med elpisker –
Herefter kan de bages uden ekstra fedtstof (kun til den første), men det skyldes at jeg har en god pande med keramisk overflade ellers må der smør på.
425 g hvedemel vejes af –
så kommes der 2,5 havregryn oven i (et stort krus)
der slås 6 æg ud oven i melet –
så tilsættes 1 tsk salt + 3/4 dl olie –
Der kommes nu mælk i (minimælk), der skal nok 12 dl lidt (godt 1 liter mælk), først tilsætter vi 1/2 liter og pisker til det er jævnt –
efterhånden kommes resten af mælken i til dejen er tilpas og ikke for tyk –
Den skal så hvile en time i køleskabet
Der bages pandekager ikke for tykke og ikke for mørke
her blev 35 store pandekager.