Paneret selleri m grøntsager og svesketrifli


Svesketrifli:
Svesker koges og jævnes let (der kan bruges sveskegrød)
Den lægges sammen som en æblekage og tidligere brugte man sukkerristet rasp
(det vil sige rasp blandet med sukker der ristes i smør på en pande)
JEG bruger rug- musli fra EASIS da jeg er diabetiker.
Øverst lægges et lag kagecreme (ikke for tykt-flydende)
Det laves fint af et creme/budding-pulver (JEG har igen brugt en sukkerfri udgave)
NÅR man som jeg bruger buddingpulver bruges lidt til dagens dessert – resten hældes i en form og sættes i køleskab til i morgen, hvor desserten er budding m rød saft-sovs
Øverst på trifli lægges et tyndt lag flødeskum (af 1,25 dl)
Når vi er lidt nøjeregnede, er det fordi jeg er diabetiker og det er jo ikke meningen, at jeg skal blive dårlig af maden.

Paneret selleri:
Selleri skrælles og skæres i skiver (mine skulle også skæres lidt til for at have kotelet-størrelse)
de koges halvt- møre og køler af –
De paneres i æg og grov rasp og steges i halvt smør/olie til de er helt møre
skru godt ned så de ikke bliver sorte.

Serveres med kogte kartofler og grøntsager (her blomkål, gulerod og forårsløg – kunne være porrer, men jeg fandt et godt tilbud på forårsløg i REMA)