Paprika-Suppe m ostebrød (ala pizzastykker)


Jeg har kogt suppe-ben og en kæbesnitte –
Det kogte stille og roligt i 3 timer –
Suppen blev siet igennem et osteklæde –
Kødet blev pillet af benene og sorteret frit for al fedt og brusk –
Det er nu frosset ned til 2 middage og 4 x 1/2 L KRAFTIG suppe –
Nu er der hurtig smagfuld mad i fryseren.

Ostebrød ala pizzastykker:
8 tykke skiver af et ciabattabrød fra weekenden lægges på en bageplade –
dryppes godt med en krydderolie (her citronolie) –
der drysses  med revet ost og hvidløgs-peber fra kværn –
Pyntes med et par snitter tomat og sættes i en 200 grader varm ovn i ca 5-7 minutter.

Paprikasuppe :
200 g oksefars ristes og tilsættes knust chili og 2 spsk paprika, salt og peber –
Så tilsættes 2,5 dl urter (havde en rest på frost) + 5 dl suppe –
Der smages til med tomatkoncentrat og tilsættes 1/2 l kødboller –
Disse kunne vær hjemmelavede, men var i dag fra frost.
Hertil kan bruges alle urter, det kan være suppeurter eller som her lidt rød peber, lidt champignon, lidt gulerod+pastinak i tern og lidt majs.
TIP: hvis jeg har lidt grønt i grøntsags-skuffen der skal ordnes, ordner jeg det og fryser det enten revet groft eller i tern så bruges det til kødsovs, supper eller i gryderetter senere direkte fra frostboksen – Det er nemmere og billigere end at købe dem, og der bliver brugt op.

18049504_1270469279715835_2137075629_o