Paprikagryde m. mør nakkekam fra fredag 8-4


Det møre kød trækkes fra hinanden med 2 gafler – stilles til side.

3 gulerødder, 2 pastnakker, 2 “stokke” fra broccoli, alt skrællet og skåret i skiver.
1 løg skåret i mindre stykker.

2 spsk paprika, 1 tsk hvidløgspeber, 1 spsk blandingskrydderi eller 1/2 spsk salt –
(Jeg bruger mormors krydderiblanding fra TIGER i Nyk.F)

Kom lidt fedtstof på en dyb pande, og heri svitses krydderierne, grøntsagerne tilsættes og der røres godt rundt.
Der tilsættes så 1-2 spsk hvedemel og rør igen godt –
Nu tilsættes 3 dl boullion/suppe og der omrøres godt –
Det koger til grøntsagerne er møre og kødet kommes i –
Varmes godt igennem og smages til med krydderier.

Serveres m pasta og flute (her serveres også en mos iblandet lidt tørrede krydderurter til, da JEG ikke bryder mig om pasta)

IMG_3192